Your search results

Viu Sant Andreu de Llavaneres

Posted by admin on 18 November, 2014
| 0

Música en viu i una copa de cava amb Bourgeois Prime

La immobiliària promou el dissabte 22 un esdeveniment en el marc de la Fira de Tardor de Llavaneres, amb les cançons de Jarps com a protagonistes

 

Bourgeois Prime, la immobiliària especialitzada en la compra, venda, lloguer i administració de propietats exclusives des de 1950, patrocina enguany la Fira de Tardor i la Festa Major de Sant Andreu de Llavaneres. És en el marc d’aquestes dues cites que Bourgeois Prime vol convidar tots els llavanerencs a l’esdeveniment que tindrà lloc el dissabte dia 22, de 5 de la tarda a 9 del vespre a la seu de la immobiliària, a l’avinguda Catalunya 2, a tocar del Passeig Mare de Déu de Montserrat.

L’estrella de l’acte, a l’aire lliure, serà el grup Jarps, que posaran la música en viu. Jarps és un jove duo mataroní amb una gran projecció gràcies a les seves cançons vives, fresques, de melodies enganxoses i harmonies elaborades, que recorden a clàssics com The Beatles. Jarps presentarà els temes del seu primer disc, ‘Pay and Pity’, que compta amb 10 cançons originals.

L’esdeveniment, a més, comptarà amb un dinamitzador especialista en globoflèxia, que regalarà els globus a nens i nenes i també repartirà retallables de paper de la “caseta Bourgeois Prime”, perquè tots els infants la puguin construir. A més, tots els assistents podran gaudir d’una copa de cava.

L’esdeveniment té lloc dins la Fira de Tardor, que enguany celebra la seva 16a edició i que durant tot el dissabte dia 22 desplegarà diferents activitats al llarg del passeig Mare de Déu de Montserrat. Just a tocar de la seu de Bourgeois Prime es podrà gaudir de la mostra de comerç, del tast de tapes i cerveses artesanes, de la cercavila de gegants i del Concurs gastronòmic de pomes farcides i bolets. Els premis d’aquest concurs, estan oferts per Bourgeois Prime.